*Best care for your loved pets*
 

Bo hondenuitlaatservice

Welkom, ik ben Linda, eigenaar van Bo kattenoppas & Bo hondenuitlaatservice. Met jarenlange ervaring en passie wandel ik graag  met uw hond(en) Heeft uw hond ook zo veel energie ? Heeft u door werk niet altijd tijd om uw hond de nodige beweging te geven ? Of bent u juist op zoek naar een individuele uitlaatservice ?  Dan bent u bij Bo hondenuitlaatservice aan het juiste adres !

Elke wandeling 100% aandacht en liefde voor uw hond !

Ik bied mijn service aan in Wassenaar. Katwijk. Valkenburg. Rijnsburg. Oegstgeest centrum.

Waar word er gewandeld Uw hond word bij u thuis opgehaald en na de wandeling weer voldaan teruggebracht. Uw hond gaat mee naar strand, duin of bos, of er word bij u in de buurt gewandeld, de vertrouwde omgeving van de hond. Bij regen word uw hond netjes afgedroogd voor het uw woning binnen komt. Bij warme zomerdagen krijgt uw hond extra water.

Wij wandelen in verschillende gebieden met de hond, strand, duin, bos of andere uitlaat gebieden. Het gaat ons er vooral om wat de honden zelf leuk vinden. Honden die niet los kunnen lopen worden individueel uitgelaten door ons.

BEST CARE FOR YOUR LOVED PETS  - ALLE RASSEN WELKOM - BETROUWBAAR - ERVAREN -

Hoe werkt het? Voor de eerste wandeling kom ik bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar en ik de hond in eigen vertrouwde omgeving een beetje kennen. Bespreken wij de belangrijkste dingen, mocht u gebruik maken van mijn service vullen we het inschrijfformulier in, en als het nodig is dat ik uw huissleutel bij mij in beheer houd, dient er ook een sleutelcontract getekend te worden. Zo verlopen alle wandelingen soepel, en zijn er geen zorgen dat u thuis moet zijn als ik de hond ophaal. Na iedere wandeling hou ik u op de hoogte hoe het ging en krijgt u als u wilt foto's en video's toegestuurd.

Privé wandeling

Privé wandeling

Kan uw hond niet mee met een groep soortgenootjes om wat voor reden dan ook, bij ons is uw hond welkom. Elk ras mag mee. Ook niet sociale hond of herstellend van operatie, jonge of oude hond. 7 dagen per week service. Prive wandelingen vinden altijd in de middag plaats. De tijden spreken wij onderling af. Kunt u om wat voor reden dan ook niet zelf uw hond uitlaten in het weekend of heeft u zo nu en dan avond/nachtdiensten op uw werk, dan ook is uw hond welkom.


Huisoppas

Heeft u meer dan 3 honden, een kleinschalige boerderij of grote vrijstaande villa die u niet onbewoond achter wilt laten tijdens uw vakanties? Vind u het prettig dat alle dieren bij elkaar blijven gedurende uw afwezigheid? dan kunt u er ook voor kiezen een oppas bij u in huis te nemen. Het kost al behoorlijk wat als u 1 hond ergens onder wilt brengen tijdens uw vakantie, en dat kan hoog in de kosten lopen als u meerdere honden heeft. Het is toch een fijn idee als uw hond(en) thuis kunnen blijven en dat uw huis niet onbewoond achter blijft? Een zorgzame oppas die uw huisdieren in eigen vertrouwde omgeving verzorgd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw huis en dieren. Benieuwd geworden? stuur al uw vragen gerust door, en laat ons weten om welke periode het gaat en welke woonplaats.